✅ Fuld tilfredshed eller pengene tilbage ✅ 1-2 dages levering

Handels- og brugsbetingelser

Handels - og brugsbetingelser

Handelsbetingelser

www.otterfun.dk

Juni 2018

GENERELLE OPLYSNINGER OM VIRKSOMHEDEN 

Hjemmesiden er ejet af Otterfun I/S, Poppelhegnet 24, 2680 Solrød Strand CVR nr. 39411520 (”Otterfun”), og drives af Otterfun I/S (herefter ”Otterfun”, ”vi”, ”os”, ”vores”).

Såfremt du har spørgsmål vedrørende disse betingelser eller Otterfun brug da venligst nedenstående kontaktoplysninger:  

Otterfun I/S
Poppelhegnet 24
DK-2680
Solrød Strand
E-mail: info@otterfun.dk

Du kan også kontakte os via vores kontaktformular.

BESTILLING OG LEVERING

Når vi modtager din bestilling på vores hjemmeside, vil du modtage en kvittering på den e-mailadresse, du har opgivet i forbindelse med købet indeholdende informationer om din bestilling.

Vi vil muligvis ikke være i stand til at acceptere en ordre hvis der er opstået et problem i forbindelse med autorisationen af din valgte betalingsmetode. I disse tilfælde bliver du informeret herom, og ordren annulleres. Betaling vil ikke blive trukket.

Otterfun tilbyder følgende leveringsmuligheder (herunder kurér, leveringstid og priser) i Danmark er som følger:

 • Mindre ordre: Postnord – 2-5 hverdages leveringstid – 18 DKK pr. ordre
 • Mellem størrelse ordre: Postnord – 2-5 hverdages leveringstid – 36 DKK pr. ordre
 • Større ordre: Postnord – 2-5 hverdages leveringstid – 60 DKK pr. ordre

Vi leverer ikke til Færøerne og Grønland:

Vi forbeholder os retten til når som helst at foretage ændringer eller opdateringer i disse betingelser.

RISIKO OG EJERSKAB

Når ordren er overleveret til dig, eller en af dig anvist tredjemand, bliver de produkter, du har bestilt, dit ansvar.

PRISER OG BETALING

Alle priser på den danske hjemmeside er anført i DKK inklusiv danske afgifter, told og moms.

I vores e-butik har du mulighed for at betale med følgende betalingsmidler:

 • Visa/Dankort
 • MasterCard

Vælger du at betale med betalingskort, er du sikret mod misbrug, idet du har mulighed for at afvise en betaling, når du modtager din betalingsoversigt.

Du har mulighed gøre indsigelser vedrørende uautoriserede debiteringer gældende over for din kortudbyder senest 8 uger efter debiteringen, med mindre andet fremgår af din aftale med kortudbyderen.

De betalingsdata du sender i forbindelse med køb af varer på Otterfun betalt med betalingskort er krypterede (SSL), og det er således kun ePay (ved almindelige køb) eller Stripe (ved almindelige køb)

Beløbet for varerne trækkes først, når varerne sendes fra vores lager. Skulle vi mod forventning være nødsaget til at levere din samlede ordre i flere sendinger, vil betalingen først blive opkrævet, når den sidste del af ordren er afsendt.

ANNULERING AF ORDREN

Du har mulighed for at annullere din ordre når som helst, inden den er afsendt fra vores lager. For at annullere en ordre beder vi dig kontakte os på: info@otterfun.dk.

Når du har modtaget e-mailen med beskrivelse af afsendelse på dine varer, er det ikke længere muligt at annullere ordren.  Herefter kan du udnytte fortrydelsesretten. 

FORTRYDELSESRET

Du har ret til at træde tilbage fra dit køb uden begrundelse inden for 30 dage. Fortrydelsesfristen udløber 30 dage efter den dag, hvor du (eller en af dig angivet tredjemand, dog ikke transportøren) får varerene i fysisk besiddelse.

For at udøve fortrydelsesretten skal du meddele din beslutning om at fortryde denne aftale i en utvetydig erklæring. Erklæringen skal sendes til os via info@otterfun.dk eller på følgende adresse:

Otterfun I/S
Poppelhegnet 24
DK-2680
Solrød Strand

Fortrydelsesfristen er overholdt, hvis du sender din meddelelse om udøvelse af fortrydelsesretten inden fortrydelsesfristen er udløbet. Hvis du har lyst kan du anvende standardformularen nederst i dette afsnit.

Følgerne af fortrydelsen er, at vi refunderer alle betalinger modtaget fra dig, herunder leveringsomkostningerne såfremt hele din ordre returneres (dog ikke ekstra omkostninger som følge af dit eget valg af en anden leveringsform end den billigste form for standardlevering, som vi tilbyder), uden unødig forsinkelse og under alle omstændigheder senest 30 dage efter den dato, hvor vi har modtaget meddelelse om din beslutning om at fortryde dit køb, såfremt varerne er modtaget på vores lager eller du kan fremlægge dokumentation for afsendelse.

Når du har oplyst overfor os, at du ønsker at fortryde købet, skal du returnere varerne uden unødig forsinkelse og senest 30 dage fra den dato, hvor du informerede os om, at du ønskede at udøve fortrydelsesretten. Frisen er overholdt hvis du returnerer varerne inden udløbet af de 30 dage.

Kontakt os på info@otterfun.dk, for at få tilsendt et returlabel. Hvis ikke du anvender det tilsendte returlabel, skal du selv afholde udgifter til returporto og det er dig der hæfter, hvis der opstår en skade under transporten.

Du hæfter for eventuel forringelse af varernes værdi som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendig for at fastslå varernes art, egenskaber og den måde de fungerer på. 

Varer, der er forseglet af sundheds eller hygiejneårsager kan ikke returneres såfremt denne forsegling er brudt. Undtaget hertil er varer, der er behæftet med fejl eller mangler.

Der henvises desuden til afsnittet ”TILBAGEBETALING” nedenfor.

Standardfortrydelsesformular

(Denne formular udfyldes og returneres kun, hvis fortrydelsesretten gøres gældende)

Til:

Otterfun I/S, Poppelhegnet 24, DK-2680, Solrød Strand
E-mail: info@otterfun.dk

Jeg meddeler herved, at jeg ønsker at gøre fortrydelsesretten gældende i forbindelse med min købsaftale om følgende varer/tjenesteydelser:

________________

Bestilt den: ________________    Modtaget den: ________________

Forbrugerens navn: ________________

Forbrugerens adresse: ________________

Forbrugerens underskrift: ________________     Dato: ________________

(kun hvis formularens indhold meddeles på papir)

REKLAMATION

Der ydes i henhold til købeloven en reklamationsret på 24 måneder. Reklamationsretten betyder, at du kan klage over fejl og mangler ved produktet indtil 24 måneder efter købet. Det er en forudsætning, at sådanne mangler ikke er opstået som følge af din fejlagtige brug eller anden skadevoldende anvendelse af varen. Er reklamationen berettiget, kan du enten få varen ombyttet, pengene tilbage, eller afslag i prisen afhængigt af det konkrete tilfælde.

Købelovens mangelsregler kan finde anvendelse.

Du skal reklamere indenfor rimelig tid efter, at du har opdaget manglen. Reklamation indenfor 2 måneder efter købstidspunktet anses altid for rettidig. 

Hvis du vil reklamere over et produkt, beder vi dig kontakte os på info@otterfun.dk Beskriv problemet med produktet så udførligt som muligt, og medsend ordrenummer eller kvittering. 

Mod dokumentation refunderer vi rimelige fragtomkostninger i forbindelse med returnering af varen, når reklamationen er berettiget, og hvis det er nødvendigt at returnere det oprindelige produkt. Vi anbefaler dog, at du anvender den returlabel, du modtog i forbindelse med ordren. Hvis du har mistet denne, kan du kontakte os på info@otterfun.dk, for at få tilsendt en ny.

Bemærk, at varen skal sendes retur i forsvarlig emballage.

Reklamationer sendes til os på info@otterfun.dk eller vores adresse:

Otterfun I/S, Poppelhegnet 24, DK-2680, Solrød Strand

Der henvises desuden til afsnittet ”TILBAGEBETALING” nedenfor.

TILBAGEBETALING 

Når vi har behandlet din ordreretur på vores lager, sender vi en e-mail med information om, at vi har modtaget din retur. Du vil også modtage en bekræftelse på, at vi har behandlet din retur – herunder undersøgt, om varen er i en sådan stand, at vi kan udbetale tilbagebetalingen for den eller de returnerede vare, herunder evt. fragtomkostninger. Se mere om kravene til returnerede vare under ”FORTRYDELSESRET” og ”REKLAMATION”.

Såfremt din returnering er accepteret, refunderer vi købsbeløbet for de varer, du har returneret.  Betalingen vil automatisk blive overført til det betalingskort, du benyttede i forbindelse med købet i løbet af 1-2 dage (bemærk, at nogle banker har længere behandlingstid). Kvittering for tilbagebetalingen vil blive fremsendt til den e-mailadresse, du anførte i forbindelse med købet.

Vi gennemfører tilbagebetalingen med samme betalingsmiddel som du benyttede ved den oprindelige transaktion medmindre du udtrykkeligt har indvilget i noget andet. Under alle omstændigheder pålægges du ingen former for gebyr som følge af tilbagebetalingen.

Hvis du har kontaktet både kortudsteder og bank, og du fortsat ikke har modtaget tilbagebetalingen, beder vi dig kontakte os på info@otterfun.dk.

ÆNDRINGER I ORDREN

Vi har desværre ikke mulighed for at lave ændringer i din ordre, efter den er afgivet. Du har mulighed for at annullere ordren (se mere herom under ”FORTRYDELSESERET”), og afgive en ny ordre.

BRUGERGENERERET INDHOLD

Du er selv ansvarlig for, at de informationer vi har omkring dig i vores systemer eller som du giver i forbindelse med en ordre, herunder adresse, e-mail, betalingsinformationer, etc., er opdaterede og korrekte, sådan at vi har mulighed for at gennemføre din(e) ordre og om nødvendigt kontakte dig.

Se også afsnittet "PR".

NYHEDSBREVE

Hvis du vælger at tilmelde dig vores e-mail nyhedsbrev vil du løbende modtage specielle tilbud, anbefalinger og inspiration. Du kan til enhver tid framelde dig nyhedsbrevet, enten ved at følge linket nederst i nyhedsmailen, eller ved at kontakte os på info@otterfun.dk eller ovennævnte kontaktoplysninger.

KLAGEADGANG

Hvis du har klager vedrørende Otterfun, eller vi mod forventning ikke har kunnet nå frem til en løsning, kan du indgive en klage til:

Center for Klageløsning

Nævnenes Hus 
Toldboden 2 
8800 Viborg

(Dette kan gøres via www.forbrug.dk)

Du kan også bruge EU-kommissionens online klageportal, hvilket dog typisk vil være relevant, såfremt du har bopæl uden for Danmark. Du får adgang til klageportalen via http://ec.europa.eu/consumers/odr/

BRUGSBETINGELSER  

INDHOLD

Vi forsøger altid at have indhold på hjemmesiden opdateret. Vi kan dog ikke garantere, at alt indhold til enhver tid er præcist, opdateret eller fuldstændigt. Vi forbeholder os rettigheden til på ethvert tidspunkt at foretage ændringer, modifikationer erstatte eller slette indhold eller funktionalitet uden varsel eller ansvar for Otterfun.  

IMMATERIELLE RETTIGHEDER

Indholdet på hjemmesiden er beskyttet efter gældende nationale eller internationale regler. Alle ophavsrettigheder, varemærker, designs, patenter eller andre immaterielle rettigheder (registrerede eller ej) på hjemmesiden er ejet af eller licenseret til brug af os. Ovennævnte undtaget, må intet indhold kopieres eller bruges til andet end din private, ikke-kommercielle anvendelse. Det er ikke tilladt at kopiere, vise, downloade, ændre, reproducere, printe eller transmittere hele eller dele af indholdet på hjemmesiden i en hvilken som helst form, uden eksplicit skriftlig accept fra Otterfun.

HYPERLINKS

Hjemmesiden kan indeholde links til tredjeparts websteder eller indhold, som vi ikke har kontrol over. Vi leverer disse links udelukkende som en bekvemmelighed og ikke som en godkendelse af disse websteder eller deres indhold. Otterfun er ikke ansvarlig for indhold, produkter og tjenester tilgængelige via disse hjemmesider eller ressourcer, herunder indhold eller links, der vises på sådanne hjemmesider. Du anerkender eneansvaret for, og overtager samtidig risikoen ved din brug af tredjemands hjemmesider eller ressourcer. Hvis du følger et link til nogen af ​​disse websteder, skal du være opmærksom på, at disse hjemmesider kan have deres egne betingelser for anvendelse og fortrolighedspolitik, og at vi ikke tager ansvar for disse politikker. Kontrollér venligst disse politikker, før du bruger eller sender personoplysninger på disse websteder.

Otterfun opfordrer ikke tredjeparts hjemmesider til at foretage henvisninger eller links til vores side og er ikke ansvarlig for indholdet på sådanne hjemmesider. Otterfun har ikke kontrol over oplysninger, som brugerne eller andre vælger at levere til sådanne websteder, og er ikke ansvarlig for sådan information.

SIKKERHED

Vi træffer rimelige foranstaltninger for at beskytte vores hjemmeside mod computervira, orme, trojanske heste og andre trusler. Dog kan vi ikke garantere at hjemmesiden til enhver tid er fri for sådanne angreb, og vi er ikke ansvarlige for hændelser eller tab, du måtte opleve på grund af skadelige programmer modtaget eller downloadet til din enhed efter du har tilgået / brugt vores hjemmeside.

FEEDBACK, KOMMENTARER, FORSLAG OG IDEER

Vi glæder os over at modtage din feedback, spørgsmål, kommentarer og forslag til forbedringer af Otterfun. Du kan give os feedback ved at sende en mail til os på info@otterfun.dk.

Hvis du giver feedback, kommentarer, forslag, ideer eller anden information (ikke personhenførbar information) via hjemmesiden, bekræfter du overfor Otterfun, at du har rettighederne til at videregive sådan information. Derudover bekræfter du, at du samtidig med at du giver Otterfun adgang til denne information, også tildeler Otterfun alle brugsrettigheder til informationen. Alt sådan information vil, medmindre der foreligger en eksplicit skriftlig tilkendegivelse fra Otterfun, være at betragte som ikke-fortrolig og alment tilgængelig. Otterfun har ret til at ændre, slette, kopiere, gengive og videregive sådanne informationer til tredjeparter efter eget skøn og til ethvert formål, med eller uden kreditering, på et hvilket som helst medie. 

Ovenstående betyder bl.a., at du skal være opmærksom på, at de oplysninger, du oplyser via hjemmesiden som en del af produktanmeldelser, kan blive offentliggjort af os. I sådanne tilfælde vil vi dog aldrig oplyse dit navn eller på anden måde identificere dig.

MINDREÅRIGE

For at handle på Otterfun.dk skal du være fyldt 16 år og i øvrigt være i stand til at indgå bindende aftaler efter gældende lov i dit bopælsland. Ved at bruge hjemmesiden repræsenterer du, at du er myndig i din bopælsstat – eller land.

PERSONDATAPOLITIK

Vi har brug for følgende oplysninger, når du handler hos os: Navn, adresse, tlf.nr. og mailadresse.

Vi registrerer og videregiver de personoplysninger, som er nødvendige for at kunne levere varen til dig. Du kan læse mere om disse personoplysninger under "FORTROLIGHEDSPOLITIK"

Personoplysningerne registreres hos Otterfun I/S og opbevares i fem år, hvorefter oplysningerne slettes. Vi samarbejder herudover med en række andre virksomheder, som opbevarer og behandler data. Virksomhederne behandler udelukkende oplysninger på vores vegne og må ikke bruge dem til egne formål.

Vi samarbejder kun med databehandlere i EU eller i lande, der kan give dine oplysninger en tilstrækkelig beskyttelse. Den dataansvarlige på Otterfun.dk er Otterfun I/S. Du har ret til at få oplyst, hvilke oplysninger vi behandler om dig. Hvis du mener, at oplysningerne er unøjagtige, har du ret til at få dem rettet. I nogle tilfælde har vi pligt til at slette dine persondata, hvis du beder om det. Det kan f.eks. være hvis dine data ikke længere er nødvendige i forhold til det formål, som vi skulle bruge dem til. Du kan også kontakte os, hvis du mener, at dine persondata bliver behandlet i strid med lovgivningen. Du kan skrive til os på info@otterfun.dk.

FORTROLIGHEDSPOLITIK

Denne fortrolighedspolitik beskriver vores nuværende politik og praksis med hensyn til personlige oplysninger, som vi indsamler fra dig via hjemmesiden.

Udtrykket "personoplysninger" henviser til personligt identificerbare oplysninger om dig, f.eks. dit navn, fødselsdato, e-mailadresse eller postadresse, telefonnummer eller betalingsoplysninger.

PERSONOPLYSNINGER VI INDSAMLER

Vi kan indsamle og behandle følgende personlige oplysninger om dig:

 1. Profiloplysninger, herunder for-, mellem- og efternavn, e-mailadresse og password. 2. Oplysninger om eventuelle spørgsmål, forslag og kommentarer, som du sender til os via hjemmesiden, når du er logget ind. 3. Oplysninger om hvilke produkter du foretrækker, hvis du køber eller bedømmer dem via vores hjemmeside. 4. Købsoplysninger via vores hjemmeside, herunder købt produkt, anvendt betalingsmiddel, beløbet for din ordre samt leverings- og faktureringsoplysninger, samt evt. dit telefonnummer, hvis du har oplyst dette. 5. Cookieoplysninger (såfremt disse accepteres) gennem din færd og brug af vores hjemmeside, herunder din IP-adresse, browser type, operativsystem, platform, geografisk placering, besøgstid på bestemte sider og antal sidevisninger, oplysninger om, du bruger nogen af ​​de andre hjemmesider vi opererer eller de andre tjenester vi leverer.

BRUG AF PERSONOPLYSNINGER

 • At oprette og opdatere din profil samt administrere din brug af hjemmesiden. Det bl.a. for at kunne besvare dine henvendelser og registrere dine præferencer i forbindelse med tidligere køb eller bedømmelse af produkter samt at give dig mulighed for at dele produktanmeldelser med andre på vores hjemmeside og andre Otterfun platforme, • At registrere, gennemføre og dokumentere køb via hjemmesiden, samt at levere de købte produkter • At udføre forpligtelser som følge af de aftaler, der måtte indgås mellem dig og os, • At sende dig markedsføringskommunikation (såfremt du har anmodet om denne). Se også ”Direkte Markedsføring” nedenfor. • Udarbejde statistikker og få overblik over hvilken adfærd besøgende på vores hjemmesides normalt har, herunder for bedre at kunne tilpasse og målrette vores hjemmeside til modtageren.

Bemærk: Formålet med produktanmeldelser er at dele disse med andre, og de kan derfor blive publiceret på hjemmesiden eller andre platforme. Vi anbefaler, at du i din anmeldelse ikke offentliggør oplysninger, der kan identificere dig.

DIREKTE MARKEDSFØRING

Som nævnt ovenfor, kan vi bruge dine personoplysninger til at give dig besked om nye produkter eller tjenester og specielle tilbud, som vi mener, du måtte være interesseret i. Du modtager imidlertid kun disse meddelelser, hvor du har anmodet om at modtage en sådan meddelelse enten ved ordreafgivelse, på registreringstidspunktet eller på anden måde herefter. Du kan til enhver tid afmelde dig fra sådanne meddelelser ved at kontakte os på info@otterfun.dk.

BESKYTTELSE OG VIDEREGIVELSE AF PERSONHENFØRBARE OPLYSNINGER

Otterfun I/S kan gøre dine personoplysninger tilgængelige for:

 1. De tredjeparter, der yder teknisk support som databehandlere i forhold til opretholdelsen af hjemmesiden (fx SHOPIFY Inc., som leverer hosting-tjenester.); som assisterer i forbindelse med at sende kommunikation til dig;
 2. Fragtvirksomheder, der skal levere købte produkter til dig.
 3. Enhver mulig erhverver, overtager eller køber af et Otterfun I/S koncernselskab, der behandler dine personlige oplysninger i overensstemmelse med denne fortrolighedspolitik;
 4. Enhver statslig, administrativ, retlig eller regulerende myndighed til at samarbejde i sager, undersøgelser og undersøgelser foretaget af sådanne myndigheder eller at overholde lovmæssige krav.

Ovennævnte modtagere kan være placeret i lande uden for Det Europæiske Økonomiske Samarbejdsområde ("EEA"), herunder i USA, som måske ikke har love, der svarer til databeskyttelseslovgivningen i EØS. For disse modtagere etableret uden for EEA, har Otterfun I/S indgået passende kontraktuelle aftaler.

Personoplysningerne registreres hos Otterfun I/S og opbevares i fem år (efter inaktivitet), hvorefter oplysningerne slettes. 

BEHANDLING AF DIN BETALING (PCI COMPLIANCE)

Betaling:

Hvis du vælger en direkte betalingsgateway for at fuldføre dit køb, gemmer Stripe for betalinger af normale ordrer. Den er krypteret via betalingskortindustriens datasikkerhedsstandard (PCI-DSS). Dine købstransaktionsdata gemmes kun, så længe det er nødvendigt for at afslutte din købstransaktion. Derefter er dine købstransaktionsoplysninger slettet. 

PCI-DSS-krav hjælper med at sikre en sikker håndtering af kreditkortoplysninger fra vores butik og dets udbydere.

SIKKERHED

For at forhindre uautoriseret adgang, vedligeholde datanøjagtighed og sikre korrekt brug af oplysninger, har vi indført passende fysiske, elektroniske og ledelsesmæssige procedurer for at sikre de oplysninger, vi indsamler online. Vi har desuden indgået databehandler aftaler med alle tredjepartsleverandører for at sikre, at disse lever op til vores høje standarder, herunder også i forbindelse med sikkerhed.

Hvis du giver os dine kreditkortoplysninger, krypteres oplysningerne ved hjælp af Secure Socket Layer-teknologi (SSL) og gemmes med AES-256-kryptering. Selvom ingen overførselsmetode over internettet eller elektronisk lagring er 100% sikker, følger vi alle PCI-DSS krav og implementerer yderligere generelt accepterede industristandarder.

DINE RETTIGHEDER OG ANSVAR

Du kan anmode os eller en tredjepart, der er instrueret af os, om at:

 1. Modtage indsigt i dine personoplysninger, samt oplysning om formålet med behandlingen, kategorier af modtagere af oplysningerne, samt enhver tilgængelig information om kilden til sådanne data
 2. Rette, slette eller blokere personlige oplysninger, som vi eller enhver tredjepart, der er instrueret af os, har om dig, hvis disse viser sig at være unøjagtige eller vildledende og
 3. Du kan til enhver tid tilbagekalde det samtykke, du har givet med hensyn til vores brug af dine personlige oplysninger. Hvis du har bedt om at modtage oplysninger fra os, f.eks. nyhedsbreve mv. og ikke ønsker at modtage yderligere oplysninger, kan du nemt vælge ikke at modtage yderligere oplysninger fra os ved at sende en mail til info@otterfun.dk eller framelde dig i det link, der er i nyhedsbrevet.

Hvis de personlige oplysninger, som vi eller en tredjepart har instrueret om os, ændrer sig, så giv besked om ændringen så hurtigt som muligt, så vi kan ajourføre vores oplysninger.

SPØRGSMÅL OG KONTAKTINFORMATION

Den dataansvarlige for denne hjemmeside er Otterfun I/S.

Hvis du vil udøve nogen af ​​dine databeskyttelsesrettigheder, registrere en klage, eller bare have flere oplysninger kan du kontakte os på info@otterfun.dk via kontaktformularen på vores hjemmeside eller via brev til Otterfun I/S, Poppelhegnet 24, DK-2680, Solrød Strand.